Dressage Masters 2019

Kouluratsastuksen kovatasoisin kilpailu nähdään nyt ensikertaa kun Schwanhilde Arena muuntautuu kansainvälisen huippu-urheilun sydämeksi isännöiden kolmipäiväistä ratsastustapahtumaa Saksan Nürnbergissä.

Tervetuloa Saksan Nürnbergiin, Baijerin osavaltioon, jossa järjestetään vuoden suurin kouluratsastustapahtuma. Lajin eliitti saapuu Schwanhilde Arenalle kamppailemaan ensimmäistä kertaa Masters-titteleistä. Kolmipäiväisessä Dressage Masters -tapahtumassa jaetaan palkintorahaa yhteensä jopa 250 000 virtuaalieuroa!

Tapahtuma tarjoaa hevosurheilusta kiinnostuneille myös paljon oheistapahtumaa. Perjantaina katsojat pääsevät tutustumaan kouluratsastuksen lupauksiin, kun näyttämöllä on varsojen ja nuorten katselmus. Katselmuksessa esitellään nuoret myyntinostot, ole tarkka ja nopea, jos haluat omasi. Osallistu Klaus Alscherin pitämään kouluklinikkaan lauantaina ja ihastu samana päivänä Kür-kouluratsastusnäytöksestä, jossa esiintyy italialaista kärkeä. Lauantaina on tiedossa on myös Meet & Greet -dinner, jossa sinun on mahdollista tavata huipputason kouluratsastajia. Osta lippusi dinnerille ajoissa, niitä on vain rajoitettu erä!

Kilpailunjohtaja Tönjes Beschaiden on järjestänyt tiiminsä kanssa unohtumattoman finaalipäivän. Näemme upeita Kür-ohjelmia kun kilpailijamme tavoittelevat himoittua titteliä. Schwanhilde Arenalla järjestettävä tapahtuma saa arvoisensa päätöksen palkintoseremoniassa. Luvassa on myös Tönjes Beschaiden juhlapuhe (luvannut pitää lyhyenä). Illalla järjestetään After Ridet, jonne kaikki ovat tervetulleita, huomioithan juhlan olevan K-18.

Tapahtumassa mukana

Kouluratsastusjaos
Caballux

Tutustu kilpailukutsuun tästä!