Ruunaan Malja -sarjakilpailu

Mikä on varma kesän merkki? No tietenkin talviteloiltaan huolettu ulkokenttä! Niin, ja Ruunaan Malja — se on täällä taas! Tervetuloa kauden 2020 ensimmäiseen Ruunaan Malja -osakilpailuun. Kilpailu käydään tuttuun tapaan Ruunaankosken haastavalla derbykentällä (säävarauksella!) ja verryttelykäytössä on niin suuri kenttä (esteverryttely), pieni kenttä (valmistautuva verryttely) sekä suuri maneesi (vapaa verryttely). Käsihevosalue on tällä kertaa pienessä maneesissa, mutta hevosilla on vapaa kulku pitkin Ruunaankosken tiluksia — huolehdithan, että hevosesi kilpailunumero on näkyvillä aina!

Ajattehan trailerit ja pienet hevosautot liikenteenohjaajien ohjeiden mukaisesti nurmelle tallin takana. Hevosrekat ja suuremmat hevosautot tulee pysäköidä asfaltille. Sähköpaikkoja on saatavilla! Hevosten ja ratsastajien majoituksesta voi olla yhteydessä tallimestari Ulpu Norrenaan.

Kilpailut käydään 11.-12.7. ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 12.7.

Osallistuminen

Ruunaan Malja on kaikille avoin. Ratsukko voi osallistua korkeintaan kahteen eri luokkaan per päivä. Yksi ratsastaja saa osallistua luokkiin korkeintaan kolmella eri ratsulla. Huomioithan, että Maljaan osallistuvan ratsukon tulee startata vähintään yhdessä toisessa luokassa saman viikonlopun aikana.

Osallistu sähköpostiin mattyvrl@gmail.com otsikolla RM4 seuraavasti:

Luokka (rv) 
Etunimi Sukunimi - <a href="http:// -alkuinen osoite">Hevosen nimi</a>
(mikäli osakilpailu) tuotos

Ratsastajan etunimi ja sukunimi ovat pakollisia. Tuotos tulee toimittaa joko ilmoittautumisen yhteydessä tai erikseen, kuitenkin viimeistään 12.7. mennessä, tai ratsukko hylätään. Voit kuitenkin ilmoittaa ratsukon myös pois jääväksi.

Tuotos
Sarjakilpailuluokissa on käytössä pitkä arviointi. Osallistuvan ratsukon tulee tuottaa ratsukkokohtainen tuotos (piirtäen tai kirjoittaen; kuvamanipulaatio, valokuvat tai screenshotit peleistä eivät ole sallittuja). Tuotoksen tulee olla itse tehty, et voi osallistua esimerkiksi jonkun toisen piirtämällä kuvalla. Todistettavasti läpipiirretyt tai luvatta kopioidut ja omina esitetyt tuotokset voidaan hylätä.

Tuotoksen aihe on vapaa kunhan se koskettaa jollain tavalla tätä kyseistä sarjakilpailua — valmistelevat treenit, hermostunut ajatustenjuoksu, verryttelyn kuvailu, matka kilpailupaikalle, suorituksen kuvailu... Tarkkoja kriteereitä ei ole, tuomarit arvioivat tuotoksen mielekkyyttä, selkeyttä, tyyliä ja persoonallisuutta.

Valmiin taustakuvan maneesista on piirtänyt käyttöömme Lynn, kiitos! Maneesia saa käyttää taustana kaikissa kilpailutuotoksissa. Alareunan merkintöjen poistaminen on kiellettyä!

Sarjakilpailusta

Sunnuntain osakilpailuissa on jaossa rankingpisteitä ja muhkeat voittosummat. Tutustu sarjakilpailuun paremmin täällä.

Seuraa rankingia!

Tulokset, lauantai

Luokka 1:

1. Kaapo Maalismaa - Närhen Mikstuura 
2. Oskari Käkiharju - Ediya

Luokka 2:

1. Oskari Käkiharju - Ediya 
2. Kaapo Maalismaa - Närhen Mikstuura
3. Oskari Käkiharju - Galactic Winie

Luokka 3:

1. Oskari Käkiharju - Galactic Winie 
2. Jenna Ahmo - Amnesia At 
3. Oskari Käkiharju - Florian
4. Reija Käkiharju - Mahtipöntinen
5. Majina Ansamaa - He iti te mea hanga

Luokka 4:

1. Reija Käkiharju - Costa Rica 
2. Lili Lakkahalla - Blueprint
3. Oskari Käkiharju - Fact or Fiction

Osallistujat, sunnuntai

Luokka 5:

1. Jenna Ahmo - Amnesia At 
2. Majina Ansamaa - He iti te mea hanga 
3. Oskari Käkiharju - Galactic Winie
4. Oskari Käkiharju - Florian

Luokka 6:

1. Reija Käkiharju - Costa Rica 
2. Jenna Ahmo - Amnesia At 
3. Oskari Käkiharju - Florian
4. Lauri Merikanto - Livin' Las Vegaz
5. Lili Lakkahalla - Blueprint

Luokka 7:

1. Lauri Merikanto - Livin' Las Vegaz
2. Oskari Käkiharju - Fact or Fiction