Ruunaan Malja -sarjakilpailu

Kesän hyvästelyn lisäksi on aika lähettää jo vuosia kierrossa ollut Ruunaan Malja uuteen kotiinsa talven ajaksi — tervetuloa Ruunaan Malja -sarjakilpailun suureen finaaliin! Kilpailu käydään tuttuun tapaan Ruunaankosken haastavalla derbykentällä (säävarauksella!) ja verryttelykäytössä on niin suuri kenttä (esteverryttely), pieni kenttä (valmistautuva verryttely) sekä suuri maneesi (vapaa verryttely). Käsihevosalue on tällä kertaa pienessä maneesissa, mutta hevosilla on vapaa kulku pitkin Ruunaankosken tiluksia — huolehdithan, että hevosesi kilpailunumero on näkyvillä aina!

Menot ovat juhlavat ja paikka kuhisee katsojia, sillä Ruunaan pienessä pitäjälle Maljan finaalisunnuntai on kuin juhlapyhä!

Ajattehan trailerit ja pienet hevosautot liikenteenohjaajien ohjeiden mukaisesti nurmelle tallin takana. Hevosrekat ja suuremmat hevosautot tulee pysäköidä asfaltille. Sähköpaikkoja on saatavilla! Hevosten ja ratsastajien majoituksesta voi olla yhteydessä tallimestari Ulpu Norrenaan.

Kilpailut käydään 1.-2.8. ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.8.

Osallistuminen

Ruunaan Malja on kaikille avoin. Ratsukko voi osallistua korkeintaan kahteen eri luokkaan per päivä. Yksi ratsastaja saa osallistua luokkiin korkeintaan kolmella eri ratsulla. Huomioithan, että Maljaan osallistuvan ratsukon tulee startata vähintään yhdessä toisessa luokassa saman viikonlopun aikana.

Osallistu sähköpostiin mattyvrl@gmail.com otsikolla RM Finaali seuraavasti:

Luokka (rv) 
Etunimi Sukunimi - <a href="http:// -alkuinen osoite">Hevosen nimi</a>
(mikäli osakilpailu) tuotos

Ratsastajan etunimi ja sukunimi ovat pakollisia. Tuotos tulee toimittaa joko ilmoittautumisen yhteydessä tai erikseen, kuitenkin viimeistään 5.9. mennessä, tai ratsukko hylätään. Voit kuitenkin ilmoittaa ratsukon myös pois jääväksi.

Tuotos
Sarjakilpailuluokissa on käytössä pitkä arviointi. Osallistuvan ratsukon tulee tuottaa ratsukkokohtainen tuotos (piirtäen tai kirjoittaen; kuvamanipulaatio, valokuvat tai screenshotit peleistä eivät ole sallittuja). Tuotoksen tulee olla itse tehty, et voi osallistua esimerkiksi jonkun toisen piirtämällä kuvalla. Todistettavasti läpipiirretyt tai luvatta kopioidut ja omina esitetyt tuotokset voidaan hylätä.

Tuotoksen aihe on tällä kertaa sarjakilpailun finaali. Aiheen koskettaminen on kuitenkin vapaamuotoinen, mutta pääpaino tulee olla perinteikkäässä finaalikilpailussa, joka kerää kesän viimeisistä sunnuntaipäivistä nauttivia ruunaalaisia yleisöön mittavin määrin. Finaali on suuri kesätapahtuma, ja paikalla on kaikki alkaen paikallismediasta ja päättyen esimerkiksi kaupunginjohtajaan.

Valmiin taustakuvan maneesista on piirtänyt käyttöömme Lynn, kiitos! Maneesia saa käyttää taustana kaikissa kilpailutuotoksissa. Alareunan merkintöjen poistaminen on kiellettyä!

Sarjakilpailusta

Sunnuntain osakilpailuissa on jaossa rankingpisteitä ja muhkeat voittosummat. Tutustu sarjakilpailuun paremmin täällä.

Seuraa rankingia!

Finaalista

Finaali ratkaistaa kahdella kierroksella. Ensimmäinen kierros ratsastetaan perusratana, jonka järjestyksen ratkaisevat niin aika kuin virhepisteetkin. Toiselle kierrokselle pääsee kymmenen (10) paras ensimmäiselle kierrokselle osallistuneista ratsukoista. Toisen kierroksen lähtöjärjestys on käänteinen ensimmäisen kierroksen tulosjärjestykseen nähden, saman tuloksen saaneet lähtevät ensimmäisen kierroksen mukaisessa lähtöjärjestyksessä.

Toisella kierroksella keskeyttänyt/hylätty ratsukko sijoittuu viimeiseksi toisen kierroksen lähtijöistä. Ratsukot, jotka eivät ole oikeutettuja osallistumaan toiselle kierrokselle, sijoittuvat ensimmäisen kierroksen tuloksen mukaiselle sijaluvulle virhepisteiden ja ajan mukaan.

Todellisuudessa kaikki tulokset arvotaan samaan tapaan kuin muissakin osakilpailuissa (kaksi tuomaria arvioi tuotokset ja arvontakoneen antama sijoitus jaettuna kolmella, pienimmän luvun saanut on paras tulos), mutta tarinoissa voi hyödyntää toisen kierroksen mukanaan tuomaa jännitystä.

Tulokset, lauantai

Luokka 1:

-

Luokka 2:

-

Luokka 3:

-

Luokka 4:

-

Osallistujat, sunnuntai

Luokka 5:

-

Luokka 6:

1. Lauri Merikanto - Livin' Las Vegaz 0-0    

Luokka 7:

1. Lauri Merikanto - Livin' Las Vegaz 0-0